Wat anderen zeggen over mijn coaching:

 
 

Merel weet snel tot de kern te komen en heeft mij geholpen om in een korte tijd mijn financiële doelen te bereiken maar ook minder druk op mijzelf te leggen en liever voor mezelf te zijn

Lisa de Roij – Mantra | Cacao | Meditatie | Yoga

Het werken met Merel heeft me enorm veel rust en vrijheid laten ervaren.  In de 1:1 sessies denkt ze graag vol enthousiasme met je mee. Hierdoor ben ik vanuit veel meer rust en flow gaan ondernemen. Dankjewel lieve Merel!

Eline Oosterbosch – Selfcare School

Door de sessies met Merel ben ik me veel bewuster van de keuzes die ik heb ipv het automatisme waaruit ik vroeger handelde. Ik maak nu keuzes die goed voelen voor mij!

Sandra Taal – Coaching bij Stress

Door het traject met Merel ben ik enorm veranderd. Ik ervaar zoveel meer rust, zelfvertrouwen, sta krachtiger in het leven én zoveel positiever. De sessies met Merel zijn enorm fijn. Ze stelt je enorm op je gemak, luistert écht, stelt de juiste vragen en vraagt echt door naar de kern. Merel is echt een hele fijne coach!

Nikki Datema – Appointment setter 

Merel stelt mij erg op m’n gemak. Ik voel me al zoveel rustiger, ben liever voor mezelf, duidelijker naar mijn omgeving. Merel heeft geen oordeel en erkent je gevoelens. Zo fijn!

Yvonne de Knecht – Sales

Merel helpt je dichterbij jezelf en jouw mooie dromen te komen. Ze creëert een veilige, fijne en warme sfeer waardoor het heel fijn voelt om hiermee aan de slag te gaan.

Anne Bonthuis – Schrijfcoach

Ik voel een flow en energie om de veranderingen die ik graag wil gaan creëren in mijn business, eindelijk ook door te gaan voeren.

Ik merk zoveel meer rust en ruimte in mezelf en ik heb veel meer energie. Echt heel fijn! 

Ik merk dat ik meer actie onderneem, veel meer zelfvertrouwen ervaar en me relaxter voel.