Referenties 1:1 coaching

Ik zat al een tijdje niet lekker in m’n vel. Ik merkte dat ik mezelf saboteerde en steeds tegen dezelfde dingen aanliep. Ik kwam niet verder en wist dat er iets moest veranderen. Via mijn vriend kwam ik in aanraking met PMA en zo kwam ik bij Merel terecht. En ik wist het eigenlijk meteen: dit traject gaat mij helpen.

En helpen doet het zeker, zelfs meer dan dat! Sinds ik dit traject met Merel ben aangegaan, ben ik enorm veranderd.
Ik ervaar zoveel meer rust, ben zekerder over mezelf, voel me krachtig en sta positief in het leven.

De sessies met Merel zijn ontzettend fijn: ze stelt je enorm op je gemak, luistert écht, stelt de juiste vragen en vraagt ook door. Merel is echt een hele fijne coach. Samen komen we echt tot de kern. Het is bijzonder hoeveel inzichten een PMA sessie je geeft. Ik kan het iedereen aanraden.

Nikki Datema

Lieve Merel, ik ben enorm blij met de sessie die ik bij je heb gedaan. Door de sessies ben ik me veel bewuster van de keuzes die ik heb ipv het automatisme van waaruit ik vroeger handelde en leefde. Ik maak nu zelfs beslissingen die goed zijn voor mij en waarvan ik weet dat anderen in mijn omgeving er minder blij mee zijn 😉.

En toch doe ik het; omdat ik dan iets graag wil. Ik ben veel meer in actie gekomen, denk minder lang na over de opties (volg ‘gewoon’ mijn gevoel 😜) en doe dingen die me dichterbij bij mijn dromen brengen. Ik ben je dankbaar voor je liefdevolle begeleiding, je aandachtig luisteren waardoor niets je ontgaat en je warme, betrokken medeleven.

Het traject heeft me veel gebracht en ik wens iedereen die zichzelf een lichtere toekomst gunt een Merel toe!

Sandra

De sessies met Merel hebben mij geholpen keuzes te maken die echt goed voor mij voelen. Ik voel me hierdoor vrijer, begrijp mijn eigen gevoelens beter en sta achter de stappen die ik zelf zet wat ook nog eens zorgt voor zelfvertrouwen!

Danielle T

Zo open als ik overal in spring deed ik dat ook bij deze PMA-sessie. Merel is iemand die je direct op je gemak stelt en een veilige setting neerzet.

Onder haar liefdevolle begeleiding zijn we verbindingen gaan maken naar situaties uit mijn jeugd, die nog steeds invloed hebben op hoe ik sommige dingen doe. Wat een behoorlijke eye-opener was en direct zoveel helderheid gaf. Ik voelde direct de energie shiften en mijn perspectief op de situatie was meteen heel verfrissend.

Sinds de sessie ben ik me bewuster van bepaalde triggers en gedragingen. Het helpt me om er anders mee om te gaan. Super bijzonder hoeveel er in 1 sessie al kan shiften. Dankjewel Merel!

Suzanne Smulders

Ik had een te druk leven en wist dat er iets moest veranderen en dat ik zelf andere keuzes te maken had, toch lukte me dat niet helemaal en zo kwam ik bij Merel terecht.

Ik ervaar nu meer emotionele rust, op de momenten dat ik voorheen boosheid zou voelen, kan ik nu beschouwender naar mezelf kijken. Ik voel me energieker, want al die emoties kosten veel energie en daar heb ik nu dus minder last van. Tijd voor mezelf maken is minder moeilijk en die momenten leveren ook weer energie op. 

Merel luistert goed, legt verbanden die confronterend maar waar zijn en moedigt je aan om het beste uit mezelf te halen. Dankjewel Merel!

Liesbeth