Zij gingen jou voor:

Lees hieronder referenties van mensen die een 1:1 coaching traject bij mij hebben gevolgd.

"Via mijn mama kwam ik in contact met PMA, ik wist helemaal niet wat het was, maar wou het eens proberen. Met een open mind stapte ik in de sessies en liet me meevoeren door Merel. Merel heeft een heel zachte en lieve aanpak. Ze luistert aandachtig naar jou en stelt de juiste vragen om op een dieper level te geraken voor de eigenlijke PMA sessie begint. Het voelt als praten met een vriendin die je al heel lang kent 🙂 Tijdens de sessie is Merel heel aandachtig, ze let op de kleinste details die je vertelt en neemt dat mee in haar vragenstelling om op die manier tot mooie inzichten te komen, want dat is vooral wat ik geleerd heb uit mijn sessies - inzichten over waarom ik doe wat ik doe en hoe ik reageer op bepaalde situaties, vanwaar het allemaal komt. Die inzichten zorgen er dan voor dat als ik nog eens in dezelfde situatie beland, mijn gevoel kan plaatsen en er beter op kan reageren omdat ik weet vanwaar mijn originele reactie komt. Er gaan ladingen af waardoor ik rustiger in het leven sta en ook meer in lijn met mijzelf en dat het allemaal wel in orde komt. ♥"

Caroline Lismont

"De sessies met Merel hebben mij heel erg geholpen om inzichten in bepaalde situaties te krijgen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik me minder snel druk maak, relaxter ben, me veel rustiger voel én geen paniek aanvallen meer heb!"

Kim van Eijk

"Inmiddels een aantal fijne coaching sessies bij Merel gehad. Ze geeft vertrouwen om open te durven stellen en helpt met veel geduld, vriendelijke aandacht en deskundigheid, door middel van PMA technieken inzicht te krijgen in belemmerende patronen."

Andrea Visser

"Merel is iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Ze is rustig en geduldig en ze kan zich goed inleven. Ze stelt goede vragen en werkt heel doelgericht. De sessies met Merel hebben me al veel waardevolle inzichten opgeleverd. Ik kan haar van harte aanbevelen!"

Monique

"Door de sessies met Merel durf ik nu beter en zelfverzekerder te communiceren zonder spreekangst."

Anoniem