De ene na de andere bestemming
Na jaren te hebben gewerkt in de reiswereld, zelf te hebben gereisd omdat ik opzoek was naar antwoorden, kwam ik onderweg op Bali in contact met iemand. Ze vertelde me over een vrijwilligersproject in een weeshuis voor de stichting SKKI (Stichting Kansarme Kinderen Indonesië) op Java.

Bij haar verhaal voelde ik enthousiasme dus ik vroeg haar of ze me in contact kon brengen met deze stichting. Ze bracht mij in contact met de voorzitter van deze stichting en ging ik het vrijwilligers avontuur op Java aan.


Ik wist het: dit is de weg voor mij

Na 8 maanden verliep mijn visum en ging ik terug naar Nederland met het idee om mijn visum te verlengen en z.s.m weer terug te gaan naar Java.

Eenmaal in Nederland vertelde de voorzitter van de stichting SKKI mij over de PMA-methode en de PMA training die op kort termijn ging starten. Ik kon het niet verklaren maar ik wist; dit moet ik doen, hier zitten de antwoorden en oplossingen voor mij!

Ik besloot mijn hart te volgen en hiervoor in Nederland te blijven.

Er gingen allerlei deuren met mogelijkheden open
Tijdens het volgen van de training ging ik het onderbewuste brein en mezelf volledig begrijpen en werd ik steeds enthousiaster. Ik besloot me helemaal in deze kennis te verdiepen en de onrust die mijn leven in de weg zat verdween volledig. Ik voelde mij rustiger, krachtiger en er gingen allerlei deuren met mooie mogelijkheden open.

Ik ging door deze kennis mijn dromen en ambities volgen. Startte mijn eigen coachingspraktijk, ging Workshops geven over het zetten van intenties. En ik ging steeds meer mijn hart volgen en dat doen wat mij energie geeft en mega veel plezier geeft! 

Ik ontdekte door dit prachtige proces dat ik het allerliefste vrouwen help hun dromen te bereiken.

Dus nu ben ik er voor jou! 

Meer weten? Voel je vrij me te contacten voor een vrijblijvende kennismaking.

Liefs,
Merel