De ene na de andere bestemming, op zoek naar rust, energie en plezier.
Na jaren te hebben gewerkt in de reiswereld, zelf te hebben gereisd omdat ik opzoek was naar antwoorden, kwam ik onderweg op Bali in contact met een meisje. Ze vertelde me over een vrijwilligersproject in een weeshuis voor de stichting SKKI (Stichting Kansarme Kinderen Indonesië) op Java.

Bij haar verhaal voelde ik enthousiasme dus ik vroeg haar of ze me in contact kon brengen met deze stichting. Ze bracht mij in contact met de voorzitter van deze stichting en ging ik het vrijwilligers avontuur op Java aan.


Ik wist het: hier zitten dé antwoorden

Na 8 maanden verliep mijn visum en ging ik terug naar Nederland met het idee om mijn visum te verlengen en z.s.m weer terug te gaan naar Java.

Eenmaal in Nederland vertelde de voorzitter van de stichting SKKI mij over de PMA-methode en de PMA training die op kort termijn ging starten. Ik kon het niet verklaren maar ik wist; dit moet ik doen, hier zitten de antwoorden voor mij!

Ik besloot mijn hart te volgen en hiervoor in Nederland te blijven.

Er gingen allerlei deuren met mogelijkheden open

Tijdens het volgen van de training ging ik mezelf weer begrijpen en werd ik steeds enthousiaster. Ik besloot aan de slag te gaan met 1:1 sessies bij een ervaren PMA-Coach en de onrust die mijn leven in de weg zat verdween, ik voelde mij rustiger en krachtiger en er gingen allerlei deuren naar mogelijkheden open.

Ik ging steeds meer kiezen voor dat wat ik echt wilde. Ging solliciteren bij PMA Nederland en startte mijn eigen praktijk als PMA-Coach. Ik ontdekte dat ik niets liever wilde dan deze kennis delen met de wereld.


Nu ben ik er voor jou
Inmiddels een paar jaar later, veel werkervaring binnen PMA Nederland, vele intervisies, vele cliënten en ervaringen rijker.

Help ik nog steeds vanuit mijn enthousiasme jong volwassenen en vrouwen die voelen dat het anders kan en dat ze het leven kunnen leven waar ze zo naar verlangen!

Voel jij dat dit over jou gaat? Spreek ik je snel?

Liefs,
Merel