De ene na de andere bestemming, op zoek naar mezelf en de werkelijke oorzaak van mijn klachten.
Na jaren te hebben gewerkt in de reiswereld, zelf te hebben gereisd omdat ik opzoek was naar antwoorden, kwam ik onderweg op Bali in contact met iemand. Ze vertelde me over een vrijwilligersproject in een weeshuis voor de stichting SKKI (Stichting Kansarme Kinderen Indonesië) op Java.

Bij haar verhaal voelde ik enthousiasme dus ik vroeg haar of ze me in contact kon brengen met deze stichting. Ze bracht mij in contact met de voorzitter van deze stichting en ging ik het vrijwilligers avontuur op Java aan.


Ik wist het: dit is de weg voor mij

Na 8 maanden verliep mijn visum en ging ik terug naar Nederland met het idee om mijn visum te verlengen en z.s.m weer terug te gaan naar Java.

Eenmaal in Nederland vertelde de voorzitter van de stichting SKKI mij over de PMA-methode en de PMA training die op kort termijn ging starten. Ik kon het niet verklaren maar ik wist; dit moet ik doen, hier zitten de antwoorden en oplossingen voor mij!

Ik besloot mijn hart te volgen en hiervoor in Nederland te blijven.

Er gingen allerlei deuren met mogelijkheden open
Tijdens het volgen van de training ging ik mezelf helemaal begrijpen en werd ik steeds enthousiaster. Ik besloot aan de slag te gaan met 1:1 sessies bij een ervaren PMA-Coach en de onrust die mijn leven in de weg zat en zorgde voor mentale en fysieke klachten verdween, ik voelde mij rustiger en krachtiger en er gingen allerlei deuren met mogelijkheden open.

Ik ging steeds meer kiezen voor dat wat ik echt wilde. Ging aan de slag bij PMA Nederland, startte mijn eigen praktijk als PMA-Coach, ging werken als Huiswerkbegeleider.

Ik ontdekte dat ik niets liever wilde dan anderen verder helpen in hun proces.

Nu ben ik er voor jou
Inmiddels een paar jaar later, het volgen van meerdere PMA trainingen en opleidingen, vele intervisies, supervisies en vele sessies later.

Help ik nog steeds vrouwen die voelen dat ze er klaar voor zijn om te kiezen voor zichzelf. Om remmingen, angsten en onzekerheden op te ruimen zodat ze gaan kiezen voor dat wat ze écht willen. Zodat ze eindelijk de voldoening en blijdschap gaan ervaren waar ze zo naar verlangen!

Voel jij dat dit resoneert? Dan hoor ik graag van je.

Liefs,
Merel