Over mij

Ik kwam erachter dat het niet zo moeilijk was om altijd maar voor iedereen klaar te staan en naar iedereen te luisteren maar hoe zat het met mijn verlangens?

De ene na de andere bestemming, op zoek naar rust, voldoening en vrijheid
Na jaren te hebben gewerkt in de reiswereld en zelf te hebben gereisd omdat ik opzoek was naar antwoorden, kwam ik onderweg op Bali in contact met een meisje. Ze vertelde me dat ze net terug kwam van Java, van een vrijwilligersproject in een weeshuis voor de stichting SKKI (Stichting Kansarme Kinderen Indonesië). Bij haar verhaal voelde ik meteen enthousiasme dus ik vroeg haar of ze me in contact kon brengen met deze stichting. Toen bracht ze mij in contact met de voorzitter van deze stichting en ging ik het vrijwilligers avontuur op Java aan.


Ik wist het: hier zitten de echte antwoorden

Na 8 maanden toen mijn visum was verlopen ging ik terug naar Nederland met het idee om mijn visum te verlengen en weer terug te gaan naar Java.

Eenmaal in Nederland vertelde de voorzitter van de stichting SKKI (Stichting Kansarme Kinderen Indonesië) mij over de PMA-methode en de PMA training die op kort termijn ging starten. Ik kon het niet verklaren maar ik voelde aan alles; dit moet ik doen, hier zitten de antwoorden voor mij!

Ik besloot mijn hart te volgen en hiervoor in Nederland te blijven.

 

Er gingen allerlei deuren met mogelijkheden open

Tijdens het volgen van de training ging ik mezelf weer begrijpen en werd ik steeds enthousiaster. Ik besloot aan de slag te gaan met 1:1 sessies bij een ervaren PMA-Coach en de onrust die mijn leven in de weg zat verdween, ik voelde mij rustiger en krachtiger en er gingen allerlei deuren naar mogelijkheden open.

Ik durfde steeds meer mijn hart te volgen en ging solliciteren bij de PMA organisatie in Nederland omdat ik voelde dat ik deze kennis wilde verspreiden zodat anderen ook de mogelijkheid hebben om de kwaliteit van hun leven te verbeteren.


Nu ben ik er voor jou

Ook schreef ik me tweemaal in voor de PMA-Practitioner opleiding en startte mijn eigen praktijk als PMA-Coach. 

Inmiddels een paar jaar later, veel werkervaring binnen PMA Nederland, vele intervisies, vele cliënten en ervaringen rijker. Help ik nog steeds vanuit mijn enthousiasme jong volwassenen en vrouwen die zich herkennen in mijn verhaal en toe zijn aan verandering.


Spreekt mijn verhaal jou aan?

Boek dan nu een gratis kennismakingsgesprek zodat we samen kunnen kijken hoe jij die verandering kunt realiseren.

Liefs,
Merel