Niet aan de verwachtingen van anderen voldoen maar jezelf geven wat jij nodig hebt.

Blokkades opruimen in je onderbewuste brein zorgt ervoor dat je vanuit rust en vertrouwen gaat leven.

En jezelf op nummer één zet.

 

Herken je dit?

Dus hoe fijn zou het voor je zijn om:

Dit is wat we gaan doen…

Laten we het over de investering hebben:

De investering is €1.666 btw vrij, je mag ook in 3 termijnen betalen van €570.

Keuzevrijheid

Na iedere sessie heb je meer keuzevrijheid om het anders te gaan doen. Om te gaan kiezen voor dat wat jij écht wilt.

Snel en blijvende verandering

In iedere sessie shift er iets en deze blijvende verandering merk je meteen. Er komt direct een boost aan positieve energie vrij. Positieve energie die je kunt gaan inzetten voor hele fijne dingen.

Veelgestelde vragen

Met PMA ruimen we de blokkades in jouw onderbewuste brein op die je er nu van weerhouden om dat te doen wat je echt wilt doen.

We hercoderen verkeerd opgeslagen gegevens in jouw onderbewuste brein. Deze gegevens zoals kleuren, vormen, structuren zijn ooit verkeerd opgeslagen samen met een vervelend gevoel. Op het moment dat je in het heden, in een compleet andere situatie zo’n klein detail opnieuw waarneemt, wordt automatisch het vervelende gevoel actief. Zonder dat je begrijpt waarom. Je gevoel past dan dus helemaal niet bij de situatie en dat brengen we weer in één lijn.

Voor jou als je voldoening in je leven mist. Als je merkt dat jouw onzekerheid je met regelmaat blokkeert. Jij jezelf te vaak wegcijfert en je daar helemaal klaar mee bent! 

Je voelt dat je klaar bent met aanmodderen en het tijd is voor een blijvende verandering. 

Daar help ik je graag bij!

Op kort termijn kun je starten, afhankelijk van de ruimte in mijn agenda. Dit stemmen we samen af.

Je hoeft zelf niets te doen omdat het werk gebeurt tijdens de sessies. Dat is het fijne van PMA, het is snel en effectief. Het enige wat jij hoeft te doen, is je overgeven aan het proces.

Daarnaast ontvang je het boek Innerlijke Macht van mij en kun je je verdiepen in de theorie. Dit zorgt ervoor dat je nog sneller gaat én meer inzicht krijgt in jouw proces.