PMA & Merel                                          

Mijn naam is Merel Glansbeek en ik woon dichtbij mijn favoriete plek (het strand) in Den Haag. Na jaren te hebben gewerkt in de reiswereld en zelf te hebben gereisd kwam ik onderweg in aanraking met PMA en voelde ik aan alles dat hier antwoorden voor mij zaten dus ben ik naar Nederland gegaan om de coach opleiding te volgen.

Ik was opzoek naar een gevoel van vrijheid en ging reizen om iets te zoeken wat ik eigenlijk in mezelf zocht. Ik zat in een prachtige omgeving maar toch voelde ik me vastzitten, vastzitten in mijzelf.

Nu help ik mensen die het gevoel hebben vast te zitten in het leven.
Je blijft piekeren, komt niet in actie, vind het moeilijk om je te uiten en om keuzes te maken die goed voor jou voelen.

De mensen die ik help geven me terug dat ze innerlijke rust en vrijheid ervaren, minder piekeren en keuzes durven maken die goed voor hen voelen.

Uit eigen ervaring weet ik hoe vervelend het is om je zo te voelen. Uit eigen ervaring weet ik ook dat als jij begrijpt wat de oorzaak is, je ervoor kunt kiezen om het anders te doen.

Gun jij jezelf de volgende stap?

Boek dan nu een gratis intake dan kun jij straks het gevoel van innerlijke rust en vrijheid ervaren waar jij zo naar verlangt.