Hoe jij je voelt valt en staat met de keuzes die jij voor jezelf maakt.

 
En het is mijn missie om ervoor te zorgen dat jij weer lekker in je vel zit, blij wordt van dat wat je doet en het je weer energie geeft!

Ook zo herkenbaar voor je?

Hoe zou het voor je voelen als je:

Laten we samen jouw remmingen, angsten en onzekerheden opruimen zodat je leven positief veranderd!


Deze waardevolle investering in jezelf is €1.777 btw vrij. 

Termijnen zijn zeker mogelijk. Werk je in loondienst? Informeer dan eens naar je persoonlijk budget.

Heb je nog vragen? Of wil je overleggen wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vooral contact met me op zodat we samen kunnen kijken wat jou verder helpt.

Ruimte in je hoofd en lijf en innerlijke rust

Na iedere sessie voel je ruimte in je hoofd en lijf en een gevoel van innerlijke rust

Snel en blijvende verandering

En heb je de keuzevrijheid om de patronen waar je je bewust van bent geworden, te gaan doorbreken. Zodat alles gaat stromen en je gaat leven vanuit jezelf en vanuit de keuzes die goed voor JOU voelen zonder dat patronen je pesten.

Veelgestelde vragen & Algemene voorwaarden

Door je in de sessies bewust te worden van jouw remmende patronen die je nu nog tegenhouden om helemaal voor jezelf te kiezen. Deze bewustwording en de bewustwording van de oorzaak, zorgen ervoor dat je keuzevrijheid krijgt om het anders te gaan doen.

Voor jou als je voelt dat je ergens in geremd wordt. Als je voelt dat je een energielek hebt. Als je voelt dat je er klaar voor bent om écht voor jezelf te gaan kiezen.

Samen plannen we de data in afhankelijk van de beschikbaarheid in mijn agenda. Meestal kun je super snel terecht.

Je openstellen voor het proces tijdens de sessies. Na de sessies is het belangrijk om de patronen waar jij je bewust van bent geworden, te gaan doorbreken. Zodat alles gaat stromen en je gaat leven vanuit jezelf en vanuit de keuzes die voor jou goed voelen.

Bij het boeken van een losse PMA-sessie ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

Een PMA-sessie kan minimaal 2 werkdagen van te voren kosteloos verplaatst worden, anders ben ik genoodzaakt de sessie te laten vervallen.

De sessies binnen het 1:1 groeitraject worden in overleg ingepland.

Termijnbetalingen dienen overgemaakt te worden volgens afspraak.

Mocht je tussentijds het 1:1 groeitraject besluiten te willen stoppen (wat eigenlijk nooit voorkomt) dan zijn de overige PMA-sessies overdraagbaar aan een ander. Kosten worden niet geretourneerd. Eventuele openstaande termijnbetalingen worden gewoon in rekening gebracht en dienen te worden voldaan voor afronding van het traject.