Combi traject:
patronen doorbreken

 

Om oude niet dienende patronen bij de oorzaak op te ruimen zodat je het écht anders kunt gaan doen.

Dit traject combineert de no-nonsense coaching van Michiel van der Pols met de Progressive Mental Alignment (PMA) coaching door Merel Glansbeek. Het traject is vooral geschikt als je klachten hebt zoals:

» Onverklaarbare emotionele of lichamelijke klachten,

» Stress, Burn-out,

» Vermoeidheid,

» Negatieve gedachten, eindeloos blijven piekeren,

» Onrustig gevoel,

» Angsten,

» Onzekerheid en twijfelen over jezelf,

» Overprikkeling,

» Moeite met kiezen voor jezelf en nee zeggen, 

» Ontbreken van focus of richting in je leven,

» Het gevoel hebben dat er iets mist in je leven.

De start van het traject is een doorbraaksessie bij Michiel in Rotterdam. In de sessie krijg je meteen helder zicht op wat de dieperliggende oorzaken van jouw klachten zijn. Als je bewust bent geworden van die oorzaken en de daaruit volgende niet dienende of saboterende patronen, kan je die heel doelgericht gaan doorbreken.

Alles over Michiel en zijn werkwijze vind je hier.


Na de doorbraaksessie zal Merel het traject vervolgen op basis van de PMA-methodiek. PMA is gebaseerd op de werking van het onderbewuste brein. In een ver verleden hebben bepaalde gedragspatronen je geholpen om een situatie draaglijk te maken, maar in het heden werken ze je tegen om te doen wat je wilt en wat bij je past. We kijken in een PMA-sessie naar een recente situatie waarin je geremd werd door een remmende overtuiging en saboterend patroon. Je wilde in deze situatie het liefst anders handelen maar dat lukte je niet. In de sessie word je je bewust van de triggers in deze situatie die ervoor zorgde dat je automatisch in die remmende overtuiging en het saboterende patroon schoot. Dit is de ingang naar de onderliggende oorzaak en deze ruimen we op in de sessie. 

Het enige wat jij hoeft te doen is jouw onderbewuste brein alle vrijheid te geven om te komen met de antwoorden zodat je moeiteloos het patroon kunt gaan doorbreken én er een blijvende gedragsverandering ontstaat. De PMA-sessies zijn online zodat jij in je eigen vertrouwde omgeving bent. Wanneer de sessie plaatsvindt is het fijn als je niet gestoord kunt worden en twee uur de tijd hebt met aandacht voor jou.

Alles over Merel en haar werkwijze vind je hier.

Samenvattend…

»  Een traject van drie maanden om samen aan de slag te gaan om oude – niet dienende – patronen te doorbreken

» Een doorbraaksessie in Rotterdam van 4 uur

» Drie 1:1 online PMA-sessies van 2 uur

» Tussentijdse online evaluatie – bijsturen op de doelen daar waar nodig

» Telefonisch incheckmoment door Merel

» Eindevaluatie in Rotterdam bij Michiel van 2 uur

Totale investering: €1.673,- (incl.) 

 

Over Merel Glansbeek

De ene na de andere bestemming, op zoek naar rust, energie en plezier.
Na jaren te hebben gewerkt in de reiswereld en zelf te hebben gereisd omdat ik opzoek was naar antwoorden op waarom ik mij voelde zoals ik deed, kwam er onderweg een bijzondere ontmoeting op mijn pad. Ik was gaan reizen omdat ik opzoek was naar een gevoel van vrijheid, rust en plezier in mijzelf maar ik kwam op de mooiste plekken en toch kon ik niet vinden wat ik zocht.

Ik bleef me onrustig, negatief, vermoeid en uit balans voelen en begreep niet waarom. Dit frustreerde me enorm en zorgde ervoor dat ik me machteloos en onbegrepen voelde. Wat was er mis met mij? De bijzondere ontmoeting vertelde mij over de PMA-methode en de PMA training die op kort termijn ging starten. Ik kon het niet verklaren maar ik voelde aan alles; dit moet ik doen, hier zitten de echte antwoorden voor mij! Ik besloot mijn hart te volgen en hiervoor terug naar Nederland te gaan. 


Er gingen allerlei deuren met mogelijkheden open

Tijdens het volgen van de training en uitleg over de werking van het brein en de impact van remmende overtuigingen op je leven, ging ik mezelf weer begrijpen en werd ik steeds enthousiaster. Ik besloot vervolgens aan de slag te gaan met 1:1 PMA-sessies bij een ervaren PMA-Coach en de onrust, vervelende gevoelens, vermoeidheid en remmende overtuigingen die mijn leven in de weg zaten verdwenen. 

Ik voelde mij steeds rustiger, krachtiger en ontdekte mijn missie in dit leven. Door vanuit de rust en kracht in mezelf keuzes te maken die goed voor mij voelde, gingen er allerlei deuren naar hele mooie mogelijkheden open en veranderde mijn leven compleet. Ik ging werken voor de PMA organisatie, deed de PMA coach opleiding, startte mijn eigen praktijk als PMA-Coach en ging steeds meer voldoening ervaren in dat wat ik deed. Ik wilde niets liever dan deze kennis delen met de wereld en anderen laten ervaren hoe het leven kan zijn vanuit flow, rust en vertrouwen. 

Nu ben ik er voor jou
Nu kijk ik er naar uit jou te mogen begeleiden in jouw groeiproces zodat je het leven gaat ervaren zoals het bedoeld is voor jou. Als ik niet aan het werken ben, ben ik graag buiten, aan zee, in mijn moestuin, met vriendinnen en collega’s, kook en bak ik graag en doe ik gaan yoga. Ik geniet van de kleine en grote dingen die op mijn pad komen en dat gevoel is heerlijk.

Over Michiel van der Pols

Michiel heeft vijfentwintig jaar in het veiligheidsdomein (defensie en gemeente Rotterdam) gewerkt. Hij is actief als doorbraakcoach, spreker en schrijver. Michiel is ook hoog-sensitief en heeft een no-nonsense manier van coachen waarbij hij op een snelle en heldere manier direct tot de kern komt. Michiel werkt alleen offline vanuit zijn praktijk in hartje Rotterdam en heeft veel ervaring in het werken met verschillende doelgroepen.

Alles over Michiel en zijn werkwijze vind je hier.

Klik op onderstaande button om in contact te komen of om direct een afspraak te maken en/of om meer informatie te krijgen.

Recensies